Ikos Porto Petro in

Aantal dagen: 8
Regio: Mallorca
Stad: Porto Petro
Accomodatie: Aparthotel

Ikos Porto Petro is een perfect adres met alles wat je je maar kunt wensen tijdens een welverdiende vakantie. Dineren met adembenemend uitzicht, diverse sporten beoefenen in een mooie omgeving en uren luieren in de zon. En dan zijn er ook nog de rijk gedecoreerde kamers met heerlijke bedden om iedere avond weer in weg te dromen…

In dit luxe hotel heb je alle tijd van de wereld. Alle stress glijdt van je af als je even wegdroomt op één van de fijne ligbedden bij het zwembad. Nog meer energie opdoen kan in de mooie spa. Naast o.a. een sauna en een rustruimte ligt hier een eindeloze lijst massages en therapieën voor je klaar om uit te kiezen.

In Ikos Porto Petro is lekker eten erg belangrijk. Iedere dag weer zorgen de chefs ervoor dat de smaakpapillen optimaal geprikkeld worden. Geniet van een royaal ontbijt in de openlucht en dineer met uitzicht over zee Vanzelfsprekend zijn zomerse cocktails ook onmisbaar tijdens de vakantie. Ook deze worden met liefde voor je verzorgd bij een van de bars van het resort.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Ikos Porto Petro in”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *